Meer resultaten voor tweedehands boeken verkopen via bol com

 
tweedehands boeken verkopen via bol com
archief Waarschuwing tweedehands boeken-verkoop via Bol.com Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Tweedehands boeken verkopen via Bol.com wordt pas interressant bij een verkoopprijs boven de 12.00 euro, dan houdt de verkoper iets meer dan 5.00 euro aan over. allerlei onkosten zoals verpakkingsmatriaal, papier, printinkt en arbeid niet meegerekent. Oh ja, veel bestellers via Bol com verwachten voor hun dure geld het boek in een luxe verpakking binnen 24.00 uur en in nieuwstaat.
bol.com Verkoop online nieuw en tweedehands artikelen.
Je uitgelezen boeken verkoop je gemakkelijk via bol.com. Ook games, dvds en cds die al genoeg gespeeld, gezien of gehoord hebt, kun je als tweedehands te koop zetten bij bol.com. Zo kun je er nog iets leuks aan over houden en eventueel weer iets nieuws kopen. Lees meer over tweedehands verkopen.
bol.com Tweedehands studieboeken verkopen via bol.com.
Tweedehands studieboeken verkopen via bol.com. Je studieboeken omzetten in geld. te koop zetten is zo gedaan. Ja, ik verkoop mijn studieboeken. Zo gemakkelijk is het verkopen van studieboeken via bol.com. Voordelen aan studieboeken verkopen via bol.com. Binnen een paar klikken een gratis account en je boeken online.
Tweedehands spullen verkopen via Bol.com.
Als particulier kun je via Bol.com je tweedehands boeken, cds, dvds, blu-rays en consolegames verkopen. Voor particulieren geldt: kent Bol.com het artikel niet, dan kun je het niet verkopen. Zakelijk kun je naast tweedehands boeken en entertainment nieuwe en unieke artikelen verkopen.
Zelf boeken verkopen bij BOL of toch beter elders? Kassa.
29 Antwoorden / 4 Vragen. Er zijn in hel het land markten waar tweedehands boeken verkocht worden ik denk dat dit ook een manier is om Uw boeken te verkopen want daar lopen de mensen die echt op zoek zijn naar mooie tweedehands boeken. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door toyah 12 okt. 2011 om 1623.: 17 Antwoorden / 6 Vragen. Ik koop en verkoop zelf veel via Marktplaats. Voor boeken zou ik zelf niet op Ebay kijken dus die zet ik daar dan zelf ook niet te koop. Bij Bol koop ik ook eigenlijk niet omdat de prijzen daar vaak niet veel verschillen van een nieuw exemplaar.
Kassa Consumentenportal en elke zaterdagavond live op NPO 1.
Geplaatst door: boeknow op: 29-04-2014 1143.: Kortgeleden heb ik gewaarschuwd voor de winstbelustheid van Bol.com bij de tweedehands boekenverkoop. Later bedacht ik dat de verkoper niet alleen beneden de 6.00 euro niets verdiend en zelfs moet bijbetalen om Bol.com aan zijn winst te helpen, maar dat ook de provisie van 15 % 1.00 euro: berekent wordt over uw verkoopbedrag inclusief portokosten. U betaald dus ook provisie over de 4.00/4.50 euro onkosten die u moet maken. Slim he, dat blauwe mannetje. Mensen verkoop geen boeken onder de 1000, euro via Bol.com, Geef deze boeken toch gewoon weg voor een goed doel, zoals Terres des Hommes e.a. Die verkopen ze ook weer, maar hebben geen aandeelhouders!
Je boek verkopen via bol.com stappenplan Ipskamp.
Niet alleen nieuwe boeken worden daar aangeboden, maar ook tweedehands boeken. Bol.com heeft een enorm bereik, het is eenvoudig en gratis. Pas wanneer je een exemplaar verkoopt, betaal je een percentage van de omzet aan het platform. Je boek verkopen via bol.com is geen hogere wiskunde, in dit artikel lees je er meer over.

Contacteer ons

boeken verkopen op bol
waar kan ik tweedehands boeken verkopen
je boeken verkopen
maxies boeken verkopen
tweedehands boeken verkopen via internet
tweedehands boeken verkopen bol
boeken verkopen aan de slegte
2de hands boeken verkopen
nti boeken verkopen
tweedehands boeken verkopen via bol com
boeken verkopen eindhoven