Op zoek naar bol com boeken verkopen?

 
bol com boeken verkopen
Bol.com Tweedehands Boeken YouTube.
Hoe Verkopen via Amazon in heel Europa zonder investeringen en taalbarrieres Duration: 444. Marco Coninx 4886, views. Bol.com Afhalen Duration: 021. Etcetera 669 views. Rondleiding bij bol.com Duration: 611. yohan1985 46291, views. Geld verdienen met internet: zet het Bol Partnerprogramma in, deel 1 Duration: 555. Saskia Bussink 530 views. Tweedehands studieboeken bol com Duration: 222. Creative Venue 620 views. Boekhandel De Slegte Voor Dummies Introductie 1908 2013 Duration: 1533. TheMRuiter 1472, views. Shoplog: Bruna en Tweedehandse boeken Books With A Beauty Chick Duration: 445.
archief Waarschuwing tweedehands boeken-verkoop via Bol.com Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Tweedehands boeken verkopen via Bol.com wordt pas interressant bij een verkoopprijs boven de 12.00 euro, dan houdt de verkoper iets meer dan 5.00 euro aan over. allerlei onkosten zoals verpakkingsmatriaal, papier, printinkt en arbeid niet meegerekent. Oh ja, veel bestellers via Bol com verwachten voor hun dure geld het boek in een luxe verpakking binnen 24.00 uur en in nieuwstaat.
Welk verkoopkanaal is voor je boeken het best?
Bij De Slegte kun je grote partijen tegelijk verkopen. Je gaat op afspraak langs bij een filiaal bij jou in de buurt en hoort van de inkoper in welke boeken hij geïnteresseerd is en wat hij ervoor wil betalen. Sluit je een deal, dan krijg je direct het geld uitgekeerd.
Externe verkoop via bol.com Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Als de verkoper failliet is, zal bol.com bij openstaande orders terugbetalen. In principe mag iedereen verkopen via bol.com, maar bol.com hanteert wel servicenormen, zoals.: Externe verkopers moeten 98% van de bestellingen binnen de beloofde termijn leveren. Ze moeten een klantenbeoordeling scoren van gemiddeld hoger dan een 8. Als verkopers een te laag cijfer hebben, spreekt bol.com ze er op aan. Als ze hun prestaties niet snel verbeteren, verbreekt bol.com de samenwerking. Externe verkopers bepalen zelf de prijs van hun producten. Ruim 15, miljoen artikelen worden door zowel bol.com als externe verkopers aangeboden. De externe verkoper kan goedkoper zijn. Ook loont het om op de site van de verkoper zelf te kijken: die biedt veel producten daar goedkoper aan dan op bol.com. Zo vroeg Thystoys via bol.com voor het Lego City Politiebureau 8495, en op de eigen site 7494, inclusief verzendkosten, bijna 10 goedkoper dus. Je kunt bij bol.com ook tweedehands boeken, cds, dvds en games kopen.
Zelf boeken verkopen bij BOL of toch beter elders? Kassa.
252 Antwoorden / 14 Vragen. Bij deze allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie tips en suggesties, dat ik mijn antiquariaat boeken niet bij Bol kan verkopen wist ik niet eens D: Gezien het soort boeken dat ik wil verkopen ben ik duidelijk bij Boekenwinkeltjes en Marktplaats beter op zijn plek.
Tweedehands spullen verkopen via Bol.com.
Tot nu toe verstuurde ik alles met post nl wel via bol, maar kreeg maar een pakket bijdrage van 50 cent een bijdrage van 2.95 bij DHL scheelt behoorlijk! Martijn maandag, 19 december 2016 at 1552.: Ik ben reeds een jaar bezig als particuliere verkoper DVDs en boeken te verkopen.
Boeken verkopen, tweedehands boeken.
PlusOnline geeft daarom wat tips en adresjes om uw boeken te verkopen. Zo wordt uw boekenkast leger en leveren al die uitgelezen boeken ook nog eens een leuk extraatje op. Voor nieuwe boeken misschien? Op Bol.com kunt u ook boeken verkopen.
Je boek verkopen via bol.com stappenplan Ipskamp.
Je boek verkopen via bol.com. Je boek verkopen via bol.com. 27 januari 2017. Bol.com is de bekendste plek op het internet om je boek te verkopen. Niet alleen nieuwe boeken worden daar aangeboden, maar ook tweedehands boeken. Bol.com heeft een enorm bereik, het is eenvoudig en gratis.
114 verkopen via Bol.com BestelMijnBoek.nl.
Wij zijn daar graag transparant over. Als je kiest voor verkoop via Bol.com, hanteren we deze berekening ook voor alle verkopen via onze eigen webshop. Adviesprijs Bol basic 150 pag. zie prijslijst 1495., Verkoopprijs bepaald door auteur 1795., Royaltys 10% over 1495, 70% over 300, 360., VOOR EN NADELEN. Geen voorraad-risico, wij printen de boeken zodra deze worden besteld.
Inhaalslag in 365 dagen: Kijk uit met 2ehands boeken verkopen via bol.com.
Anoniem 5 februari 2015 om 1354.: Ik heb mijn account laten verwijderen door bol omdat ik een ander probleem had De eerste paar jaar heb ik zonder problemen veel boeken verkocht maar sinds afgelopen jaar kunnen mensen het boek zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren Van de laatste 3 verkopen is dat 2x gebeurd Ten eerste verzendkosten die je betaald zijn weg en in het 2e geval boek ook niet terug gekregen Natuurlijk eerst contact met de klantenservice gezocht en ik moest een paar weken geduld hebben Na die paar weken moest ik 5 dagen geduld hebben omdat zij contact met de koper op gingen nemen Daarna weer gemailt en boden ze mij een tegoedbon aan van de waarde a 10 euro Ik ging daar niet mee accoord en uiteindelijk na een maand heb ik het geld van bol gekregen Bol ziet iedereen als een zakelijk persoon waardoor dit mogelijk is maar dat is onterecht De retourneer tijd geldt niet voor prive verkoop Al met al ben ik er klaar mee en verkoop geen boeken meer via bol.
Hoe bol.com schandalig rijk wordt 1/2 Van Alles Wa Tweakblogs Tweakers.
De meeste boeken worden open geslagen zodat ze wel door de brievenbus passen.: Epic fail van mijn kant dus om alle boeken dicht te versturen Torched schreef op zaterdag 22 januari 2011 @ 1621.: Voor gewoon leesvoer zoals romans en dergelijke is 2ehands verkopen via bol totaal niet interresant.
Cookies op ed.nl ed.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.

Contacteer ons

boeken tweedehands verkopen
tweedehands boeken verkopen slegte
waar boeken verkopen
boeken verkopen via marktplaats
gebruikte boeken verkopen
medische boeken verkopen
2de hands boeken verkopen online
bol 2e hands boeken verkopen
pabo boeken verkopen