Resultaten voor boeken verkopen aan van dijk

 
boeken verkopen aan van dijk
VanDijk.nl leren op jouw manier!
Van Dale Grammatica. Wiskunde interactief cd-roms. In je etui. Nieten en perforeren. Gummen en slijpen. Linialen en driehoeken. Markers en stiften. Plakken en lijmen. Schriften en Blokken. Binnenkort kun je weer bestellen of je boeken verkopen! We zijn druk bezig om de website klaar te maken voor het nieuwe schooljaar, daarom kun je tijdelijk niet bij je boekenlijst en is het ook niet mogelijk om je boeken te verkopen. Binnenkort zijn de nieuwe boekenlijsten beschikbaar en kun je weer boeken verkopen.
VanDijk.nl leren op jouw manier!
Heeft u een terugkoopregeling met VanDijk of wilt u overtollige boeken aan ons verkopen? Stuur ons een e-mail met een Excel-bestand waarin u de ISBNs en aantallen vermeld die u wilt verkopen. Wij taxeren vervolgens uw aanbod of bepalen aan de hand van uw terugkoopregeling wat de waarde is.
Verkoop je boeken Slim studeren. Studystore.nl.
Voordat Studystore kan besluiten om de aangeboden studieboeken te kopen, worden de boeken gestuurd naar onderstaand gratis antwoordnummer of ingeleverd bij één van de Studystore winkels.: 7800 VB Emmen. Studieboeken die je wilt verkopen aan studystore moeten in goede staat zijn, en bevatten geen.:
Scholieren.com. Schoolboeken zelf verkopen of toch terug naar Van Dijk? Scholieren.com forum.
Als je niet van je boeken afkomt, kan je ze altijd teruggeven, of verkopen, aan van Dijk, maar probeer idd met briefjes, er zijn ook genoeg websites kan er even niet opkomen, maar daar heb ik de mijne ook op gezet.
Klacht Van Dijk Educatie! Boeken verkopen KLACHT.nl.
Als ik via de site van van dijk de waarde taxeer en ze wil verkopen, blijft de site aangeven dat alle boeken 0 euro waard zijn. Ik heb deze boeken in de anderhalf jaar op deze opleiding nog nooit gebruikt. Ze hebben al die tijd netjes verpakt gezeten in een tas en op zolder gestaan. Ik vind het niet eerlijk dat er stond dat je er geld voor terugkreeg en ik nu met een stapel boeken zit waar ik niks voor terug krijg. Als ik een redelijk bedrag krijg als ik mijn boeken aan van dijk terug verkoop.
Studieboeken verkopen.
Studieboeken niet meer nodig? VerkoopjeBoek koopt ze graag van je terug! Controleer nu of je oude boeken geld opleveren en verdien geld in drie eenvoudige stappen. Simpel en snel je studieboeken verkopen. Wij bieden de beste prijs! Betaling direct na ontvangst van je boeken.

Contacteer ons

arendsoog boeken verkopen
boeken verkopen aan bol
2e hand boeken verkopen
boeken 2dehands verkopen
verkopen van boeken
test welke haarkleur past bij mij
nieuwe boeken verkopen
boeken verkopen aan van dijk
welke haarkleur past goed bij mij test