Op zoek naar boeken verkopen bol?

 
boeken verkopen bol
114 verkopen via Bol.com BestelMijnBoek.nl.
Wij zijn daar graag transparant over. Als je kiest voor verkoop via Bol.com, hanteren we deze berekening ook voor alle verkopen via onze eigen webshop. Adviesprijs Bol basic 150 pag. zie prijslijst 1495., Verkoopprijs bepaald door auteur 1795., Royaltys 10% over 1495, 70% over 300, 360., VOOR EN NADELEN. Geen voorraad-risico, wij printen de boeken zodra deze worden besteld.
archief Waarschuwing tweedehands boeken-verkoop via Bol.com Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Ik ken wel mensen die via bol hun tweedehands boeken verkopen om ruimte te maken in huis en het is een aardig zakcentje maar niet meer dan dat en zo moet je het natuurlijk ook zien. Berichten: 897 Geregistreerd: 04 dec 2013 0909.:
Bol.com: gedreven boeken verkopen BOEKBLAD Vaktijdschrift voor boekhandel, uitgeverij, auteurs en bibliotheek.
Overal ter wereld kampen boekhandels met teruglopende omzetten, ook Librairie Avant-Garde in Nanking: een van de meest bijzondere boekwinkels van China. Eigenaar Xiaohua Qian wil volgende jaar digitale boeken in de voormalige bommenkelder gaan verkopen. Nieuwe Venstra: een feestelijke boekwinkel-plus.
Boeken verkopen op bol.com Girlscene Forum.
ik weet dat een deel van de opbrengst" op deze manier wel naar bol.com gaat, maar ik heb van mensen gehoord dat je je boeken op deze manier wel sneller en voor een hogere prijs kan verkopen dan op marktplaats.
Zelf boeken verkopen bij BOL of toch beter elders? Kassa.
252 Antwoorden / 14 Vragen. Bij deze allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie tips en suggesties, dat ik mijn antiquariaat boeken niet bij Bol kan verkopen wist ik niet eens D: Gezien het soort boeken dat ik wil verkopen ben ik duidelijk bij Boekenwinkeltjes en Marktplaats beter op zijn plek.
Je boek verkopen via bol.com stappenplan Ipskamp.
Je boek verkopen via bol.com. Je boek verkopen via bol.com. 27 januari 2017. Bol.com is de bekendste plek op het internet om je boek te verkopen. Niet alleen nieuwe boeken worden daar aangeboden, maar ook tweedehands boeken. Bol.com heeft een enorm bereik, het is eenvoudig en gratis.
Bol.com: sluipmoordenaar in de boekenwereld? Frankwatching.
Want wil je alleen maar boeken verkopen? Of wil je dat mensen ook over je winkel praten en bewust kiezen voor jouw boekhandel boven een andere boekenverkoper? Neem Shakespeare and Company in Parijs. Staat in de toeristische gids, mensen gaan er speciaal langs om de winkel te bekijken, en als je er een boek koopt krijg je er een speciale stempel in. Nou ja, er valt nog veel meer over te zeggen, maar tot zover weer mijn input. Bol.com: sluipmoordenaar in de boekenwereld? 21 juli 2010 om 1741.: Er zijn veel ontwikkelingen in de uitgeef wereld. Bol heeft een positie maar is ook druk met al zijn andere producten.
Tweedehands spullen verkopen via Bol.com.
Tot nu toe verstuurde ik alles met post nl wel via bol, maar kreeg maar een pakket bijdrage van 50 cent een bijdrage van 2.95 bij DHL scheelt behoorlijk! Martijn maandag, 19 december 2016 at 1552.: Ik ben reeds een jaar bezig als particuliere verkoper DVDs en boeken te verkopen.
Bol.com gaat digitale boeken verkopen Recensies Voor nieuws, achtergronden en columns.
Bol.com gaat digitale boeken verkopen. Een aantal grote boekenverkopers, Bol.com, Selexyz en Van Stockum, gaat e-boeken verkopen via hun webwinkels. Bijna drieduizend Nederlandse titels worden beschikbaar gemaakt. ANP 26 augustus 2009, 1149.: eReader waarmee boeken, kranten en andere documenten kunnen worden gelezen.
Inhaalslag in 365 dagen: Kijk uit met 2ehands boeken verkopen via bol.com.
Anoniem 5 februari 2015 om 1354.: Ik heb mijn account laten verwijderen door bol omdat ik een ander probleem had De eerste paar jaar heb ik zonder problemen veel boeken verkocht maar sinds afgelopen jaar kunnen mensen het boek zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren Van de laatste 3 verkopen is dat 2x gebeurd Ten eerste verzendkosten die je betaald zijn weg en in het 2e geval boek ook niet terug gekregen Natuurlijk eerst contact met de klantenservice gezocht en ik moest een paar weken geduld hebben Na die paar weken moest ik 5 dagen geduld hebben omdat zij contact met de koper op gingen nemen Daarna weer gemailt en boden ze mij een tegoedbon aan van de waarde a 10 euro Ik ging daar niet mee accoord en uiteindelijk na een maand heb ik het geld van bol gekregen Bol ziet iedereen als een zakelijk persoon waardoor dit mogelijk is maar dat is onterecht De retourneer tijd geldt niet voor prive verkoop Al met al ben ik er klaar mee en verkoop geen boeken meer via bol.
WGR / Iemand ervaring met boeken verkopen op Bol? forum.fok.nl.
Zelf dacht ik er aan om tweedehands boeken in te kopen en vervolgens door te verkopen via Bol, maar ik twijfel of dit zou werken gezien de vraag en aanbod. Er staan namelijk miljoenen boeken op Bol en ik weet vrijwel zeker dat de meeste nooit verkocht zullen worden.
Bol.com Tweedehands Boeken YouTube.
Hoe Verkopen via Amazon in heel Europa zonder investeringen en taalbarrieres Duration: 444. Marco Coninx 4886, views. Bol.com Afhalen Duration: 021. Etcetera 669 views. Rondleiding bij bol.com Duration: 611. yohan1985 46291, views. Geld verdienen met internet: zet het Bol Partnerprogramma in, deel 1 Duration: 555. Saskia Bussink 530 views. Tweedehands studieboeken bol com Duration: 222. Creative Venue 620 views. Boekhandel De Slegte Voor Dummies Introductie 1908 2013 Duration: 1533. TheMRuiter 1472, views. Shoplog: Bruna en Tweedehandse boeken Books With A Beauty Chick Duration: 445.

Contacteer ons

tweedehands boeken verkopen den haag
boeken verkopen utrecht
studieboekencentrale boeken verkopen
waar kan ik boeken verkopen
boeken 2e hands verkopen
boeken verkopen hbo
boeken verkopen op internet
tweedehands boeken verkopen online